Tietotekniikan opetusta osa 2

  • ma 16.10.2023 klo 1617:45
  • Suomelan sali

Aloita syksysi päivittämällä tietotekniikan taitosi Suomelassa!

Tule mukaan Markku Lybeckin luennoille.

Maanantai 16.10.2023 16-17.45

Teemana on:

Älypuhelimen käyttöä parantavat asetukset, ohjelmistojen päivitysten automatisointi, kiinnostavimmat uudet puhelinapit, joilla monipuolistetaan laitteen käyttöä. 

Hinta 5 €/kerta


Digikerhon vetäjä Markku Lybeck on toiminut 30 vuotta Savonlinna alueella tietotekniikan opettajana kansalaisopistoissa, ammattikorkeakoululla ja perusasteella. Oppijakunta on laaja ja lähtökohdat erilaiset.

Suomelassa aloitetaan käytännön läheisellä luennolla tietoturva-asioista. Luennon lisäksi seuraavilla viikoilla on kaksi ryhmäopetuskertaa älypuhelimen käyttöön, sähköiseen asiointiin ja WhatsApp viestintään. Myös henkilökohtaista opetusta on tarjolla; yksilöopetuksen yksityiskohdat sovitaan osallistujan kanssa. Useasti kuultu kommentti onkin ”olipa hyvä kun tulin, saan nyt laitteesta paljon enemmän irti, vaikka olenkin jo jonkin aikaa laitetta käyttänyt, tähän asti olen aina mennyt työläimmän kautta." 

Opiskelukynnys pyritään pitämään matalana ja opetuksessa on innostava ote.
- Opetustyö on antoisaa ja palkitsevaa. On hienoa nähdä ihmisten oppivan uusia asioita ja muuttavan vanhoja käytäntöjä.   Arkipäivän digitaidoista on paljon hyötyä. Opiskelemalla ohjatusti, asiat saadaan alusta asti oikeille raiteille. Rohkeasti mukaan!