KILPAILUT JA ILMOITTAUTUMINEN

TÄMÄN SIVUN SISÄLLYSLUETTELO

  • Kauden 2024-2025 kisajärjestelyt
  • Ilmoittautuminen kisoihin
  • Pelaamme ready golfia

KAUDEN 2024-2025 KISAJÄRJESTELYT

* Osanotto-oikeus kisoihin on vain Suomelan jäsenillä! Suomelan 35 euron vuosimaksulla (tai 15 euron kuukausimaksulla) saat paitsi kaikki golfkerhon tarjoamat edulliset hinnat ja kilpailut - voit myös käyttää hyödyksesi Suomelan koko harrastuskerho- ja viihdetarjontaa, eri tilaisuuksiin voidaan kuitenkin periä pääsymaksut. Muista liittyä golfkerhon postituslistalle.

* Osallistumismaksu Suomelan golfkerhon kilpailuissa 5 euroa/kisa, joka maksetaan kisavastaavalle ennen kilpailun Mobilepay-sovelluksella.

* Suomelan kisoihin saavat osallistua pelaajat millä tasoituksella tahansa. Kilpailussa pelaajan maksimaalinen SLOPE-tasoitus on kuitenkin aina 36. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinun oma HCP-tasoituksesi on yli 36 (esim. 44), kisoissa sinun pisteesi lasketaan aina slope-tasoituksen 36 mukaan. Jos tasoituksesi on alle 36, katsot aina oman SLOPE-tasoituksesi kentän SLOPE-taulukosta, ja jos se on yli 36, pisteet lasketaan Slopen 36 mukaan. 

* Joka kisassa palkitaan naisten sarjan kolme parasta. Miesten sarjassa on kaksi gategoriaa, joissa palkitaan kummassakin kolme parasta.  Paripelin ollessa kyseessä pari jakaa saamansa rahapalkinnon. Erikoiskilpailuissa (pisin drive tai lähimmäs lippua -kisat) palkitaan vain voittaja. 

* Yhteislähtökisoissa pyritään kisan jälkeiseen yhteisruokailuun.

* Kerhollamme on hyvin harvoin lyöntipelikisoja. Pistebogeykisoissa lähtökohtana on, että pelaajien tasoitukset ovat ajan tasalla. Pelaajan tulee itse syöttää pelikierroksensa lyönnit vastaaviin tasoitusjärjestelmiin, ne eivät välity niihin kerhomme tai kentän puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN KISOIHIN

* Linkki ilmoittautumiseen tulee jäsenille aina sähköpostitse 1 viikko ennen kisaa klo 19:00.

HUOM! Osoitteesta golf@suomela.info lähteneet sähköpostiviestit saattavat mennä suoraan roskapostiin. 

* Kun olet tehnyt oman ilmoittautumisen, voit katsoa ketkä muut ovat ilmoittautuneet palaamalla saamaasi sähköpostiin ja näpäyttämällä vastaavaa linkkiä "muut näetä tästä".

* Yhdellä ilmoittautumisella voit ilmoittaa vain itsesi tai jonkun toisen pelaajan kisaan, mutta et kuitenkaan useampaa pelaajaa yhdellä kerralla.

* Peliseuratoivomuksella ei voi ilmoittaa kaveria kisaan. Jokaisesta pelaajasta on tehtävä oma erillinen ilmoittautuminen.

*Kisojen lähtölistat lähetetään osallistujille sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

* Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse, sähköpostitse,  whatsappilla, tekstiviestillä tai henkilökohtaisesti kisavastaaville.

* Pelaajat vastaavat itse liikkumisestaan golfkentille kisoihin. Pyydä pääsyä Whatsapp-ryhmään "Golf-tori KIMPPAKYYDIT" - numerosta +358 44 591 3625 tai +358 45 12 44 153,  niin liitämme sinut ryhmään!

PELAAMME READY GOLFIA

Kerhossamme on jo vuosia pelattu ready golfia.