KILPAILUT JA TULOKSET

TÄMÄN SIVUN SISÄLLYSLUETTELO

Ilmoittautuminen kisoihin

Tulokset

Kauden 2023-2024 kisajärjestelyt

Pelaamme ready golfia

Suomela Cup kaudella 2022-2023 on "Takuulla paras Cup"

Mummola Cup Cerrado del Águilassa 2023

Kauden 2022-2023 kisatuloksia

Kesäkisat Vääksyn Kanavagolfissa

ILMOITTAUTUMINEN KISOIHIN

* Linkki ilmoittautumiseen tulee jäsenille aina sähköpostitse 1 viikko ennen kisaa klo 19:00.

HUOM! Osoitteesta golf@suomela.info lähteneet sähköpostiviestit saattavat mennä suoraan roskapostiin. Varmista myös jäsenrekisterin "omista tiedoistasi", että olet merkinnyt golfin kiinnostuksen kohteeksesi (jäsenrekisterin käyttö).

* Kun olet tehnyt oman ilmoittautumisen,

-  voit katsoa ketkä muut ovat ilmoittautuneet palaamalla saamaasi sähköpostiin ja näpäyttämällä vastaavaa linkkiä "oman ilmoittautumisesi ja muut näetä tästä".

* Yhdellä ilmoittautumisella voit ilmoittaa vain itsesi tai jonkun toisen pelaajan kisaan, mutta et kuitenkaan useampaa pelaajaa yhdellä kerralla.

* Peliseuratoivomuksella ei voi ilmoittaa kaveria kisaan. Jokaisesta pelaajasta on tehtävä oma erillinen ilmoittautuminen.

* Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse, sähköpostitse,  whatsappilla tai tekstiviestillä.

* Pelaajat vastaavat itse liikkumisestaan golfkentille kisoihin. Pyydä pääsyä Whatsapp-ryhmään "Golf-tori KIMPPAKYYDIT" - numerosta +358 44 591 3625 tai +358 45 12 44 153,  niin liitämme sinut ryhmään!

TULOKSET

KAUDEN 2023-2024 KISAJÄRJESTELYT

* Osanotto-oikeus kisoihin on vain Suomelan jäsenillä! Suomelan 35 euron vuosimaksulla (tai 15 euron kuukausimaksulla) saat paitsi kaikki golfkerhon tarjoamat edulliset hinnat ja kilpailut - voit myös käyttää hyödyksesi Suomelan koko harrastuskerho- ja viihdetarjontaa, eri tilaisuuksiin voidaan kuitenkin periä pääsymaksut.

* Osallistumismaksu Suomelan golfkerhon kilpailuissa 5 euroa/kisa, joka maksetaan kisavastaavalle kentällä ennen kilpailun alkua VAIN käteisellä.

* Suomelan kisoihin saavat osallistua pelaajat millä tasoituksella tahansa. Kilpailussa pelaajan maksimaalinen SLOPE-tasoitus on kuitenkin aina 36. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinun oma HCP-tasoituksesi on yli 36 (esim. 44), kisoissa sinun pisteesi lasketaan aina slope-tasoituksen 36 mukaan. Jos tasoituksesi on alle 36, katsot aina oman SLOPE-tasoituksesi kentän SLOPE-taulukosta, ja jos se on yli 36, pisteet lasketaan Slopen 36 mukaan. 

Esimerkki: oma tasoitus on 34 - kentän Slope tälle tasoitukselle olisi vaikka 38 - niin silloin SLOPE-tasoituksesi kilpaílussa on kuitenkin 36, ei 38.

* Joka kisassa palkitaan naisten sarjan ja miesten sarjan kolme parasta.  Paripelin ollessa kyseessä pari jakaa saamansa rahapalkinnon. Erikoiskilpailuissa (pisin drive tai lähimmäksi lippua -kisat) palkitaan vain voittaja. 

* Yhteislähtökisoissa pyritään kisan jälkeiseen yhteisruokailuun.

* Kisakutsu = linkki tulee nettisivuille ja lähetetään jäsenille sähköpostitse 1 viikko ennen kisaa.

* Ilmoittautumisaika päättyy 48 tuntia ennen kisaa. Sen jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella tms. 

* Kisojen lähtölistat lähetetään osallistujille sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

* Kerhollamme on hyvin harvoin lyöntipelikisoja. Pistebogeykisoissa lähtökohtana on, että pelaajien tasoitukset ovat ajan tasalla. Pelaajan tulee itse syöttää pelikierroksensa lyönnit vastaaviin tasoitusjärjestelmiin, ne eivät välity niihin kerhomme tai kentän puolesta.

PELAAMME READY GOLFIA

Kerhossamme on jo vuosia pelattu ready golfia. Erityisesti Cerrado del Águilan kisoissa on tärkeä huolehtia pelinopeudesta ja siitä, ettei edeltävään ryhmään jää rakoa, johon ulkopuoliset pelaajat voivat helposti  tulla väliin.

SUOMELA CUP KAUDELLA 2022-2023 OLI "TAKUULLA PARAS" -CUP

Takuulla paras Cupin takana on takuukorjauksiin erikoistunut helsinkiläisyritys Inspector House Oy, joka lahjoitti jokaiseen cupin osakilpailuun neljä erikoiskilpailujen palkintoa. Joka kisassa olikaksi erikoiskilpailua, naisten ja miesten kisat erikseen. Cupin voitosta kisattiin taas yhden välivuoden jälkeen. Osakilpailuja oli yhteensä 10, viisi syksyllä ja viisi alkutalvesta. Osakilpailun voittaja sai 10 pistettä, yhdeksänneksi tullut 9 pistettä jne. Jokainen osallistuja sai yhden pisteen. Kokonaiskilpailuun kultakin pelaajalta laskettiin neljästä parhaasta kisasta tulleet pisteet. Tasatuloksissa sijoitus ratkesi tasoituksen perusteella. Pelaajat ylläpitivät cupin osakilpailuissa tasoituksiaan, se oli edellytys palkintojen saamiselle. Kokonaiskisan palkinnot jaettiin maaliskuun kuukausikokouksessa 20.03.23. 

2022

4.11.      Miraflores

17.11.    Calanova

25.11.    Santana

01.12.    El Chaparral

09.12.    La Cala America (peruutettiin sateen takia)

2023

12.01.    Calanova

03.02.    El Chaparral

09.02.     La Cala Asia

17.02.     Alhaurin Golf shotgut + lounas

16.03.    Miraflores

MUMMOLA CUP CERRADO DEL ÁGUILASSA 2023

Kevään 5 osakilpailua (tammikuussa 40 pelaajapaikkaa, helmi- ja maaliskuussa 48 paikkaa) pidettiin tiistaisin 24.1., 31.1., 7.2. , 14.2. ja 21.2. Kisat alkoivat kunakin päivänä klo 10.34.  Oikeus osakilpailujen ja cupin kokonaiskisan palkintoihin olivain tasoituksiaan cupin osakilpailuissa päivittäneillä.

Mummola palkitsi 10 euron lahjakortilla kunkin lähimmäksi lippua -kisan voittajan. Jokaisessa osakilpailussa oli kaksi lähimmäksi lippua -kisaa. Osakilpailujen palkintoja jaettiin kuukausikokouksissa ja kokonaiskisan palkinnot maaliskuun kuukausikokouksessa 20.03.23.

Kultakin pelaajalta otettiin cupin loppupisteitä laskettaessa huomioon ne neljä kisaa, joista hän oli saanut eniten pisteitä. Jos useampi pelaajaa päätyi samoihin kokonaispisteisiin, pienimmällä tasoituksella pelaava voitti. Osakilpailuissa voittaja sai 10 pistettä, toiseksi tullut 9 pistettä jne. Pelkästä osallistumisesta kisaan sai yhden pisteen.

KESÄKISAT TAMMER-GOLFISSA 20.07.2023

Suomelan golfkerhon kesäkisat pelattiin 20.07. 2023 upealla Tammer-Golfin kentällä.

Naisten pistebogeykisan voitti Sirpa Kauppi tuloksella 37 pistettä ja miesten sarjan Antti Jokipii 41 pisteellä.

Tulokset allaolevissa liitteissä.

KESÄKISAT VÄÄKSYN KANAVAGOLFISSA KE 10.8.2022

Suomelan golfkerhon kesäkisat pelattiin keskiviikkona 10.8. 2022 Vääksyssä Kanavagolfin kentällä.  Mukana kisassa oli kaikkiaan 54 pelaajaa.  Kisa käytiin upeassa kesäsäässä, kenttä oli kunnossa ja tunnelma korkealla.

Naisten pistebogeykisan voitti Christina Ottosson tuloksella 36 pistettä ja miesten sarjan Eero Rautio 37 pisteellään. Lähimmäksi lippua kisan väylällä 7  voitti Pia Rahtu, tulos 7,06 metriä. Väylällä 13 kisan voitti Juha Schmidt, tulos 2,02  metriä.

Tulokset allaolevissa liitteissä.

HIENOA ! Tämän kauden Hole in one tänään JUHANI SAASTAMOINEN !!!!! Tuhannet onnittelut siitä ! Naiset lähimmäs lippua Anna-liisa Niskanen, miehet Stefan Jaensson Naiset pisin draiv Airi Tikka ja miehet Esa Juutti Voittajat tänään : naiset 1.Leila Mendolin 34 pistettä, Aira Tikka 29 pistettä ja Anna-Liisa Niskanen 31 pistettä miehet 1. Esa Juuti 36 pistettä, Maucca Lillqvist 34pistettä ja Okko Kamu 33 pistettä Onnea voittajille ja Jussille hienosta holarista! Nyt on minun ja Stefanin aika jättää hyvästit Suomela golfille, ikimuistoisa aika takana suomgolfin parissa. Kiitos kaikille meidän kanssa golffia pelaille !
Kiitoksia osallistujille 15.2. haasteellisella La Calan Asia kentällä! Ja suurkiitos paseo100 ravintolalle palkinnoista! Lähimmäs lippua naiset Vappu Pellikka-Laine, miehet Tarmo Karppanen Pisin avaus naiset Leila Mendolin, miehet Timo Jääskeläinen Tulokset: naiset: 1. leila Mendolin 36 pistettä, 2. Reija Huuskonen 33 pistettä, 3. Eija Savikko 31 pistettä miehet: 1. Petteri Kuhanen 38 pistettä, leif Ekström 37 pistettä, 3. Jouko Huju 32 pistettä Onnea voittajille!
Kiitokset kaikille osallistujille ja myös Santa Claran kentälle, joka tarjosi meille syötävää ja juotavaan kilpailuun lähtiessämme. Lähemmäksi lippua voittaja Sirpa Kauppi, pisin lyönti naiset Maikki Hyvärinen ja miehet Tero Savolainen. Naiset : 1. Leila Mendolin 32 pistettä, 2. Anna-Liisa Niskanen 31 pistettä, 3. Sirpa Kauppi 30 pistettä Miehet: 1. Esa Juuti 37 pistettä, 2. Jarmo Karppanen 37 pistettä, 3. Stefan Jaensson 35 pistettä
Lisäksi Santa Clara kunnioitti peliämme laittamalla Suomen lipun väylän 9 greenille !
Kiitos Mirafloreksen kilpailusta ! Naiset lähimmäs lippua Sirpa Kauppi, miehet Rauli Askolin. pisin draivi naiset Tarja Kokkonen, miehet Petteri Kuhanen. Naiset 1. Sirpa Kauppi 37 pistettä, 2. Sari Järvinen 34 pistettä, 3. Anna-Liisa Niskanen 32 pistettä Miehet 1. Janne Taivainen 34 pistettä 2. Erkki karvonen 34 pistettä 3. Tauno Rautiainen 34 pistettä ONNEA kaikille sijoittautuneille ja Janne vielä kerran anteeksi että tuloksesi laskettiin ensin väärin ! Hienosti pelattu !

Ewald’sin kinkkukisa pelattiin Lauro golfissa aurinkoisessa säässä paitahihasillaan. Pelaajat olivat hyväntuulisia, ja kenttä kohteli kaikkia lempeästi.

Kinkkuja tavoitteli 40 pelaajaa, joista Ewald’s palkitsi yhteensä kuusi parasta. Ykköspalkintoina miesten ja naisten sarjoissa oli molemmissa 6 kg:n tuorekinkku. Muut palkinnot olivat Ewald’sin lahjakortteja.

 Suomelan golfkerho palkitsi kuohujuomilla lähimmäs lippua lyöneet ja pisimmät draivit.

Miehet 1. Kari Sairo 34 bp 2. Jari Petersen-Jessen 33 bp 3. Tapio Lehtinen 32 bp
Naiset 1. Leena Sairo 45 bp 2. Laura Kämäräinen 40 bp 3. Sirpa Kauppi 36 bp.
Kiitoket hienosta päivästä La Calan America kentällä ! Voittajat lähimmäs lippua Heli Järvinen ja Pena Herttovuo. Pisin draivi kukapa muu naisissa kuin Anna-Liisa Niskanen ja miehissä Timo Viljamaa. Naisten 1. Anna-Liisa Niskanen 40 pistettä 2. Heli Järvinen 38 pistettä 3. Tarja Koivuniemi 36 pistettä. Miehet 1. Timo Viljamaa 36 pistettä Matti Tuovinen 34 pistettä 3. Heikki Järvinen 33 pistettä. Mahtavat tulokset haasteellisella kentällä, ONNEA! Nyt minulta ja Stefanilta kiitokset syksyn täysistä kilpailuista ja palataan asiaan keväällä ! Kilpailukalenteri valmistuu mahdollisimman pian. Viimeinen kilpailu tämän vuoden puolella New Ewaldsin kinkkukisa 12.12. ja sitten tämä vuosi golfin osalta on taputeltu.

Kiitokset tämän päivän kilpailijoille. Oli lämminhenkinen päivä golfin parissa⛳

Onnea voittajille Lea Saarinen 41 pistettä, oli kunnia pelata samassa lähdössä ! Miehet Hemmo Aaltonen 39 pistettä ! Kunnioitettavat tulokset molemmilla !!!!!

Santana 30.11. Lämmintä ja mukavaa golfia !
Nyt yksi kilpailu lisää. 26.11. Jimenez Golf academyn kentällä Torremolinoksessa. 18 reiän kierros, shotgun klo 10. Kilpailumaksu 35 euroa sisältäen hampurilaislounaan ja juoman. Ilmoittautumiset Mikolle osoitteeseen mikko.saarinen@traer.fi