Suomelan jäsenedut

Harrastukset

Voit osallistua kaikkiin harrastuksiin, joista suurin osa on täysin maksuttomia. Voit tulla kokeilemaan harrastuksia kerran ilman jäsenyyttä. Huomaathan kuitenkin, että padel, frisbeegolf, golf ja espanjan kieli ovat aina maksullisia.

Vuokrattavat tuotteet

Suomelasta voit vuokrata mm. lasten tuotteita edulliseen jäsenhintaan. Vuokrattavien tuotteiden luovutus ja vastaanotto toimistoaikaan, maanantaisin 11.00-14.00 ja torstaisin 16.00-19.00. Sovi vuokrauksista tilavastaava Esa Almin kanssa.

Matkat

Jäsenenä saat alennusta järjestettävistä matkoista 

Matkalaukkujen kausisäilytys

Suomelan jäsenet voivat tuoda yhden matkalaukun kausisäilytykseen Suomelan salin varastotilaan (ns. monttu) € 25,- kausihinnalla. Matkalaukkua suuremmista tavaroista tai yhtä matkalaukkua suuremmasta säilytyserästä tulee neuvotella erikseen.

Matkalaukun säilytykseen tuoja vastaa tavaroistaan, Suomela ei vakuuta matkalaukkuja eikä sisältöä. Matkalaukun tuoja myös vie matkalaukun itse säilytystilaan ja hakee sen sovittuna ajankohtana pois.

Matkalaukkujen säilytyksessä ei ole varaussysteemiä, matkalaukkuja voi tuoda säilytykseen niin kauan kuin tilaa riittää sopimalla asiasta etukäteen hallituksen jäsenen kanssa. Kaudella 2023/24 matkalaukkuasioita hoitaa tilavastaava Esa Alm.

Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa

Suomelan jäsenenä saat tuntuvia alennuksia paikallisista palveluista ja tuotteista. Muista esittää jäsenkortti ostotapahtuman/tilauksen yhteydessä. 

Golfkerhon kenttäkohtaiset jäsenedut

Alennukset ovat merkittäviä. Alennuksen saadaksesi sinun on esitettävä voimassa oleva Suomelan jäsenkortti.

Jäsentuotteet

Suomelan jäsenille on omia edullisia jäsentuotteita.