Teatteri

Teatteriryhmän harjoitukset

Keskiviikko

18.00-21.00

Torstai

17.00-21.00

Lauantai

10.00-13.00

Teatteri Suomela
Eeva Keinonen ohjaaja

eeva.keinonen1@gmail.com
+358 40 566 6212

Paavo Ässämäki, tuottaja

paavo.assamaki@icloud.com

+358 400733656

Mikä: Paavo Ässämäen kuningasidea Suomen Itsenäisyyspäivänjuhlaan v 2020 sai aikaan ”teatteriroihun” Aurinkorannikolla. Vastasimme taiteentarpeeseen ja perustimme uuden teatteriryhmän. Mukana myös bändi ja tanssiteatteri. Suomelassa on aina tehty teatteria, mutta näin suurimuotoista ei aiemmin ole ollut.

Toiminta: Viikottaiset harjoitukset tähtäävät aina ensi-iltaan ja esityksiin. Mukana myös tietoa ja koulutusta aiheen ympäriltä.  Haluamme edistää kulttuurivaihtoa ulkosuomalaisten keskuudessa mahdollisimman laajasti.

Tarkoitus: Rakenteilla on korkeatasoinen, ammattijohtoinen teatteriryhmä, joka toimii Suomelan taideharrastusten rinnalla. Haluamme rakentaa Aurinkorannikon taideharrastuskenttää vetovoimaiseksi aina koulutustoimintaan saakka yhteistyössä Suomessa toimivien järjestöjen kanssa.

Tavoite: Valmentaa teatteriryhmä, joka voi tehdä yhteistyötä ammattilaisvierailijoiden, näyttelijöiden, laulajien ja ohjaajien kanssa. Valmistamme esityksiä Aurinkorannikon yleisölle palvelemaan teatteritarjontaa monipuolisesti. Haluamme huomioida Aurinkorannikolla vakituisesti asuvat teatterilaiset yhteistyössä ”muuttolintujen” kanssa tämän upean taiteenlajin siivin.

Kevään 2022 ohjelma: Kevään aikana harjoittelemme musiikkinäytelmää, jonka ensi-ilta on marraskuussa  2022.

Tervetuloa mukaan toimintaan!