Teatteri

Tiistai

17.15-21.00

Teatteriryhmän harjoitukset

Keskiviikko

16.00-19.00

Teatterin musiikkiharjoituksen Kari Alajuuman johdolla.

Torstai

17.00-21.00

Teatteriryhmän harjoitukset

Teatteri Suomela
Päivi Mäkinen
teatteri@suomela.info
+358 400 597 445

Mikä: Paavo Ässämäen kuningasidea Suomen Itsenäisyyspäivänjuhlaan v 2020 sai aikaan ”teatteriroihun” Aurinkorannikolla. Vastasimme taiteentarpeeseen ja perustimme uuden teatteriryhmän. Mukana myös bändi ja tanssiteatteri. Suomelassa on aina tehty teatteria, mutta näin suurimuotoista ei aiemmin ole ollut.

Toiminta: Viikottaiset harjoitukset tähtäävät aina ensi-iltaan ja esityksiin. Mukana myös tietoa ja koulutusta aiheen ympäriltä.  Haluamme edistää kulttuurivaihtoa ulkosuomalaisten keskuudessa mahdollisimman laajasti.

Tarkoitus: Rakenteilla on korkeatasoinen, ammattijohtoinen teatteriryhmä, joka toimii Suomelan taideharrastusten rinnalla. Haluamme rakentaa Aurinkorannikon taideharrastuskenttää vetovoimaiseksi aina koulutustoimintaan saakka yhteistyössä Suomessa toimivien järjestöjen kanssa.

Tavoite: Valmentaa teatteriryhmä, joka voi tehdä yhteistyötä ammattilaisvierailijoiden, näyttelijöiden, laulajien ja ohjaajien kanssa. Valmistamme esityksiä Aurinkorannikon yleisölle palvelemaan teatteritarjontaa monipuolisesti. Haluamme huomioida Aurinkorannikolla vakituisesti asuvat teatterilaiset yhteistyössä ”muuttolintujen” kanssa tämän upean taiteenlajin siivin.

Syksyn ohjelma: Syksyn aikana harjoittelemme Suomela 30-v. Revyy-esitystä, joka esitetään Suomelan 30-v juhlassa 7.11.2021.

Tervetuloa mukaan toimintaan!