Jäsenrekisterin käyttöohjeet

Jäsenet näkevät omat tietonsa jäsenrekisterissämme ja pääsevät päivittämään tietojaan.

Mene minkä tahansa sivun alareunaan ja klikkaa c-kirjainta  ympyrän sisällä kohdassa - © Asociación Finlandesa Suomela.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat tilaamalla kirjautumisruudusta (unohtunut salasana).    Kun olet asettanut / vaihtanut salasanan, ruudun oikeasta yläkulmasta (etunimesi ja ukon kuva) klikkaamalla aukeaa omat tiedot alasvetovalikosta.  Tarvittaessa kirjaudu uudelleen sisään c-kirjaimen kautta sähköpostiosoitteesi ja asettamasi salasanan avulla.

 Jäsenrekisterin pakollisia tietoja ovat nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi puhelinnumero, jäsenkortti sähköisenä tai ei, syntymävuosi, NIE/passinumero, sukupuoli, suoramarkkinointikielto. 
Voit täydentää tietosi kirjoittamalla tiedot kaikkiin pakollisiin kenttiin.

Mikäli järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekisteri@suomela.info ja kerro tarkka nimesi mikäli nimi ei selkeästi käy ilmi sähköpostiosoitteestasi.
Joillain jäsenillä oli puolisonsa kanssa sama sähköpostiosoite vanhassa jäsenrekisterissämme.  Uusi rekisterisovelluksemme hyväksyy yhden sähköpostiosoitteen vain yhdelle jäsenelle joten toisen henkilön osoitekenttä on nyt tyhjä.

Voit olla jäsen myös kertomatta sähköpostiosoitettasi. Tällöin et voi nähdä omia tietojasi etkä päivittää tietoja mutta jäsenyys pysyy kyllä voimassa.