Fugesingers


Fugesingers musiikkiharjoitukset 

Keskiviikkoisin klo 16.30-20.30

Suomelan laulushowryhmä Fugesingers starttasi esityksensä ensi kertaa syksyllä 2022 ja esiintyi loppuunmyydyille saleille otsikolla Vauhti kiihtyy ja keväällä Vauhti sen kun kiihtyy. Nyt tämä värikäs lauluporukka on rakentanut aivan uuden ohjelmiston ja uusi show kantaa nimeä Laulusta kuplien!

Laulusta kuplien tuo esiin musiikin voiman ja elämäniloa tuovan kuplinnan. Viime kaudella Fugesingers sai paljon yleisöpalautetta monipuolisuudestaan. Soolot, duot ja yhteisesitykset vuorottelivat ja musiikkikappaleet seurasivat jouhevasti toinen toistaan. Asut, valaistukset ja heittäytyminen tunnelmasta toiseen saivat monen yllättymään. Yhdessä tekemisen ilo näkyy ja kuuluu edelleen. Iso osa Fugesingersin viehätystä onkin se, että suurin osa laulajista on lähtenyt mukaan aivan harrastajina, mutta yhdessä ahkerasti harjoitellen ja ammattilaisten opastamana syntyykin säihkyviä esiintyjiä, jotka voittavat esiintymisjännityksensä.

Fugesingers-lauluyhtye on siis yksi Suomelan lukuisista harrastekerhoista. Kuten asiaan kuuluu, osa porukasta on vaihtunut ja se tuokin aina oman mielenkiintoisen elementtinsä. Uusia kiinnostuneita laulajia oli tälläkin kertaa enemmän kuin porukkaan mahtui. Tuttujakin kasvoja toki nähdään mukana! Tänäkin syksynä porukka harjoittelee ahkerasti viikottain. Tällä kertaa yhteenkuuluvuutta ja show:ta hiottiin myös kahden päivän laululeirillä vähän kauempana Fuengirolasta.

Laulusta kuplien -laulushow:t nähdään 2.11. Nuriasolissa ja 15.11. Las Palmeraksen isossa Espana-pääsalissa. Lipunmyynti käy jälleen vauhdikkaasti, suosittelemme lämpimästi ennakkolipun hankkimista.

Fugesingersin kapellimestarina toimii jälleen pitkän linjan muusikkotaituri Kari Alajuuma ja taiteellisena johtajana Merike Link, jolta ei ideat lopu kesken. Äänentoistoon, tekniikkaan ja valoihin on myös satsattu ja sitä puolta hoitamaan on palkattu Eventhouse Party Taurus Harri ”Hii” Savolaisen johdolla.
Yleisön palautteet vetivät nöyräksi viime kaudella. Moni kävi katsomassa show:n useampaankin kertaan. Rima on korkealla jälleen, kappaleet, asut ja kokonaisuus on valittu huolella. Fugesingers lupaa järjestää taas viihdyttävän show:n, joka irrottaa arjesta!

Esiintyjät: Olavi Ala-Aho, Kari Alajuuma, Tuomo Collan, Helena Hakkarainen, Ossi Karjalainen, Tuula Kaunisto, Merike Link, Juha Päivärinta, Elisa Sarkkinen, Erja Siljamo ja Terhi Vuorio.

Liput 20 €, myyntipaikat: Dos Renos, Nuriasol (vain 2.11. liput), Ole-lehti, Q Bar, Suomela, Uusi Refla, Fugesingers-esiintyjät sekä fugesingers@gmail.com tai ovelta tuntia ennen.

Fugesingersissä avautuu välillä paikkoja uusille laulajille. Jos sinua kiinnostaa heittäytyminen ja osaat laulaa, laita hakemusta tulemaan meilitse fugesingers@gmail.com

Fugesingers-lauluryhmään nyt paikkoja vapaana! Hae mukaan!


Ootko sä tai tiedätkö tyypin joka:

🎤 kaipaa porukassa tekemisen iloa

🎤 rakastaa laulamista, esiintymistä ja heittäytymistä

🎤 on luotettava ja vahva tiimipelaaja

🎤 haluaa kehittyä ja treenata yhdessä upean porukan kanssa

Jos nämä osuivat kohilleen, saatat olla se puuttuva palanen, jota Fugesingers etsii! Treenit tulevaa syksyn esityksiä varten alkavat nyt maaliskuussa! Sopivat henkilöt valitaan heti niiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea. Paikkoja on vain muutama.

Fugesingers treenaa Suomelassa viikottain keskiviikkoiltaisin, joten myös Suomelan jäsenyys tarvitaan.

Vinkkaa kavereille tai hae mukaan itse!

Laita meiliä ja kerro miksi sä sopisit porukkaamme: 

👉 fugesingers@gmail.com

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lisätietoja tästä voi lukea Fugesingersien somesivuilta:
www.facebook.com/fugesingers
www.instagram.com/fugesingers