Fugesingers

Fugesingersien ”Aurinkoinen keväthuumaus” -laulushow keväällä 2024

Keväällä 2024 järjestetään vain yksi Fugesingersien laulushowesitys, joka kantaa nimeä ”Aurinkoinen Keväthuumaus”. Show on hotel Las Palmeraksessa su 10.3. klo 18. Luvassa on vauhdikas ilta täynnä iloista musiikin energiaa ylläreitä unohtamatta! 

Paljastetaan sen verran, että Keväthuumausillassa kuullaan myös ensiesitys Kari ”Kapu” Alajuuman Fugesingerseille säveltämälle ja sanoittamalle kappaleelle! Tätät ei siis kannata missata. Lämpimästi tervetuloa iloiseen musiikki-iltaan!

Esiintyjät: Olavi Ala-Aho, Kari Alajuuma, Tuomo Collan, Helena Hakkarainen, Ossi Karjalainen, Tuula Kaunisto, Merike Link, Juha Päivärinta, Elisa Sarkkinen, Erja Siljamo ja Terhi Vuorio.

Liput 20 €, myyntipaikat: Dos Renos, La Nave, Ole-lehti, Q Bar, Suomela, Uusi Refla, Fugesingers-esiintyjät sekä fugesingers@gmail.com tai ovelta tuntia ennen.  

Mikä on Fugesingers?

Suomelan laulushowryhmä Fugesingers starttasi esityksensä syksyllä 2022 ja on esiintynyt siitä lähtien.

Fugesingers on saanut paljon yleisöpalautetta monipuolisuudestaan. Tämän lauluyhtyeen esityksissä soolot, duot ja yhteisesitykset vuorottelevat ja musiikkikappaleet seuraavat jouhevasti toinen toistaan. Asut, valaistukset ja heittäytyminen tunnelmasta toiseen ovat saaneet yleisön ihastumaan. Jokaisessa esiintymisessä on aina mukana uusia elementtejä ja hauskoja yllätyksiä. Siksi moni fani käy mielellään katsomassa kaikki esitykset ja iloitsemassa hyvän mielen musiikki-illoista aina, kun tätä harvinaista herkkua on tarjolla.

Yhdessä tekemisen ilo näkyy ja kuuluu ja esiintyjien erilaisuus on suuri rikkaus. Iso osa Fugesingersin viehätystä on myös se, että suurin osa laulajista on lähtenyt mukaan aivan harrastajina, mutta yhdessä ahkerasti harjoitellen ja ammattilaisten opastamana onkin syntynyt säihkyviä esiintyjiä, jotka voittavat esiintymisjännityksensä.

Fugesingers-lauluyhtye on siis yksi Suomelan lukuisista harrastekerhoista ja laulajilta edellytetään Suomelan jäsenyyttä. Kuten asiaan kuuluu, osa porukasta vaihtuu matkan varrella, mikä tuokin aina oman mielenkiintoisen elementtinsä.

Kaikki halukkaat eivät Fugesingersiin mahdu, sillä muuten esiintyjät eivät mahtuisi lavalle tai vaativa äänentoistotekniikka riittäisi millään. Fugesingers on siis noin 10 hengen lauluyhtye, joka pyrkii pitämään määrän tässä. Fugesingersissä avautuu välillä paikkoja uusille laulajille. Jos sinua kiinnostaa heittäytyminen ja osaat laulaa, olet hyvä tiimipelaaja ja valmis sitoutumaan tiiviiseen viikottaiseen harjoittelemiseen, voit koska tahansa laittaa hakemusta tulemaan meilitse fugesingers@gmail.com

Fugesingersin kapellimestarina toimii pitkän linjan muusikkotaituri Kari Alajuuma ja taiteellisena johtajana paletin pitää kasassa Merike Link, jolta ei ideat lopu kesken.

Tervetuloa katsomaan esityksiä ja seuraamaan Fugesingersien menoa myös somen kautta:


www.facebook.com/fugesingers

www.instagram.com/fugesingers