Jäsenkortit

Pahvisen / paperisen jäsenkortin lisäksi kesästä 2022 lähtien on saatavilla mobiilijäsenkortti.

Mobiilijäsenkortti on CardPlus Oy:n MagMa Lompakko tuotteeseen perustuva, mobiililaitteeseen ladattava sähköinen jäsenkortti.

Mobiilijäsenkortti näkyy älypuhelimen kuvakkeena ja kortin voi näyttää puhelimesta tarvittaessa. 

Mobiilijäsenkortti toimii puhelimen selaimella, vaatii siis nettiyhteyden kun korttia näyttää. Jos et pidä nettiyhteyttä päällä jatkuvasti etkä voi/halua kytkeä nettiyhteyttä päälle kortin näyttämisen ajaksi, ota kuvakaappaus jäsenkortista ja tallenna kuva puhelimesi kuvapankkiin.

Kuvakkeen nimi on Lompakko, mallikuva näytöstä alla.

Mobiilijäsenkortti toimitetaan tekstiviestinä lähettäjänä MagMa. Lisätietoa kortista netissä osoitteessa https://magma-app.com/magma-mobiili-qa/

Saat itsellesi mobiilijäsenkortin päivittämällä omat tiedot kohdassa kentän "mobiilijäsenkortti". Toimitamme jäsenkorttien latauslinkit tekstarina muutaman kerran kuukaudessa, pahimmassa tapauksessa voi siis kestää 1-2 viikkoa ennen kuin saat kortin.

Mobiilijäsenkortti otetaan käyttöön klikkaamalla ensiksi tekstiviestin linkkiä. Puhelimen selaimessa aukeavassa näkymässä ensiksi rekisteröidytään antamalla käyttäjätunnus (esim. sähköpostiosoitteesi) ja määrittämäsi salasana. Tämän jälkeen kirjaudut tekemälläsi tunnus/salasanaparilla Lompakkoon.  Kun olet selaimella kirjautunut MagMa-lompakkoon, voit käyttää sovellusta selaimella ja/tai kiinnittää sovelluksen ikoniksi aloitusnäyttöön.  Apple ja Android puhelimissa tämä kiinnitys tehdään hieman eri tavalla.

Jos tekstiviestiä klikattuasi saat virheviestin että 

olet rekisteröitynyt / kirjaudu sisään tms.

niin mene puhelimella osoitteeseen https://lompakko.magma-app.com/ ja anna sähköpostiosoitteesi ja aiemmin määrittämäsi salasana. Kirjautumisen jälkeen lompakko toimii.

Jos puhelimesi jostain syystä vaihtuu, jäsenkortti voi kadota. 
Kirjoita silloin viesti osoitteeseen rekisteri@suomela.info ja saat uuden tekstiviestin. Klikkaa tekstiviestin saatuasi sen linkkiä ja kirjaudu sähköpostiosoitteellasi ja aikanaan antamallasi salasanalla. Jos et muista salasanaa, tilaa uusi toiminnolla 'unohditko salasanan?'.

Alla mallikuvia puhelimen näytön mobiilijäsenkortista sekä kuva latauslinkin sisältävästä tekstiviestistä.

Jäsenkortin malli
Jäsenkortin tausta, korttia klikkaamalla vaihdat kortin etu/takapuolen näkyviin.
Jäsenkortin malli
Tekstiviestin malli

Tekstiviestin latauslinkki tuo ensimmäisellä kerralla puhelimeesi lompakko-sovelluksen joka pitää ladata puhelimeen. Lisäksi pitää kirjautua Lompakko-palveluun ja määrittää käyttäjätunnus ja salasana. 

Kun maksat seuraavan kauden jäsenmaksun, lompakkoa ei tarvitse ladata uudelleen vaan korttiin päivittyy seuraava kortin voimassaoloaika.

Jos sinulla on ylitsepääsemättömiä ongelmia mobiilikortin kanssa, kirjoita viestiä osoitteeseen rekisteri@suomela.info