AJANKOHTAISTA

Suomelan golfkerhon kevätkausi 2024 on päättynyt

Syyskausi alkaa 01.10.2024. Seuraava kuukausikokous on syksyllä maanantaina 21.10.2024 klo 18:00 Suomelan salissa. Tervetuloa kuulemaan syyskauden suunnitelmista.  

Perinteiset Suomelan golfkerhon Kesäkisat järjestetään Tawast-Golfissa Hämeenlinnassa 08.08.24 - tiedotus ja ilmoittautumislinkki tulee tästä jäsenille sähköpostilla KESÄKUUN alussa. Kisahinta on 59 euroa sisältäen greenfeen, kärryt, saunan, 3 ruokalajin lounaan sekä 2 palkinto-greenfeetä.

Suurimpana uutuutena syyskaudelle 2024 golfkerhon helmikuun kuukausikokouksessa päätettiin yksimielisesti luopua Cerrado del Águilassa pidettävistä kisoista kentän rakenteellisten ja muiden epäselvyyksien takia . Viikkokisat pidetään nyt syyskaudella joka sunnuntai MIRAFLORES-kentällä edulliseen sopimushintaan.  Cerradossa jatkuvat tiistaisin pelit jäsenille ilman kilpailuja. 

Olemme viimeinkin saaneet FACEBOOK-sivun taas käyttöömme - tietoja, vinkkejä, kiinnostavia asioita Facebookissa nimellä Suomelan Golfkerho - huomatkaa iso kirjain.

KIMPPAKYYTI - Whatsapp-ryhmä on valmis! Katso etusivulta tiedot, miten voit liittyä ryhmään. Tämä on pelaajien keskinäinen ryhmä, jossa voi etsiä ja tarjota kimppakyytejä golfkentille.

Uusi sopimuskenttä 2023-24: Santa María Golf, Marbella

Tärkeä huomautus: Suomelan golfkerhon jäsenkortti EI ole virallinen todistus kuulumisesta johonkin suomalaiseen/espanjalaiseen golfseuraan! Golfkerho on vain Suomelan harrastuspiiri, ei itsenäinen golfseura.  Yksin Suomelan golfkerhon jäsenkortti  EI oikeuta  osallistumaan Suomessa kilpailuihin tai pelaamaan suomalaisilla kentillä. 


Suomelan pelipaitoja on ostettavissa toimistolta

Adidas-paidan hinta on alennettu 25 euroon, vanhojen Callaway-paitojen hinta on nyt vain 15 euroa. Vain hajakokoja jäljellä.