AJANKOHTAISTA

TÄMÄN SIVUN SISÄLLYSLUETTELO

 • Ilmoittautumislinkki Takuulla paras -osakilpailuun 17.02.23 Alhaurin Golf -kentälle alla
 • Tiedoksi: La Cala Asia -kilpailu on valitettavasti täynnä
 • Osio Kilpailut/Mummola-Cup kokonaistilanne 28.01.23 miehet/naiset
 • Osio Kilpailut/tulokset Río Real Takuulla paras -osakilpailu 26.01.23 osiossa Kilpailut ja tulokset
 • Osio Kilpailut/ulokset Cerrado del Águila 24.01.23
 • Liity Suomelan golfkerhon whatsapp-ryhmään
 • Kuukausikokoukset ja niiden pöytäkirjat
 • Ilmoittautumislinkit
 • Adrian Peluqueros
 • Suomela Cup on nyt "Takuulla paras" Cup
 • Mummola tukee golffareitamme
 • Kerhon johtoryhmä tiedottaa
 • Marjo Korhonen kerhon vetäjäksi

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Nyt ilmoittautumaan Takuulla paras -osakilpailuun 9/10 Alhaurin Golfin hienolle kentälle perjantaina 17.02.2023. Pelimuotona on pistebogey. Greenfee 65 € maksetaan suoraan Caddiemasterille, ja se sisältää jaetun buggyn (pakettihinta), lounaan ja juoman sekä tulospalvelun. Palkintojen jako heti kisan jälkeen. Osallistumismaksu 5 € maksetaan Suomelan edustajalle kentällä ennen lähtöä (käteisellä, tasaraha). Kisa on vain Suomelan jäsenille ja jäsenyys tulee tarvittaessa voida osoittaa.

Yhteislähtö klo 09.30. Olkaa vähintään 30 minuuttia ennen kentällä!

Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 10.2. klo 09.00, mutta kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä nämä kisat täyttyvät erittäin pian. Jos joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi, tee se mahdollisimman nopeasti ja vähintään 3 päivää ennen kisaa osoitteeseen golf@suomela.info

Alhaurinin kisaan voit ilmoittautua  tästä

Muut ilmoittautuneet näet  tästä

KUUKAUSIKOKOUKSET JA NIIDEN PÖYTÄKIRJAT

Tervetuloa kuukausikokoukseen kuulemaan tuoreimpia uutisia ja keskustelemaan kerhomme toiminnasta.  Tilaisuus pidetään perinteisesti Suomelan salissa, karttalinkki on tässä. Seuraava kuukausikokous on 20.02.23

SUOMELA CUP ON NYT "TAKUULLA PARAS" -CUP

Vuosi- ja takuukorjauksiin erikoistunut helsinkiläisyritys Inspector House Oy palkitsee cupin 10 osakilpailussa erikoiskilpailujen voittajat, naisten ja miesten sarjat erikseen. Kiitämme  yhteistyökumppaneitamme jo etukäteen. Tutustu yhtiöön tästä.

ADRIAN PELUQUEROS

Los Bolichesissa toimiva jo vuonna 1959 perustettu parturiliike palvelee ja tukee myös Suomelan golffareita. Liike on lahjoittanut 14 lahjakorttia jaettavaksi Cerrado del Águilassa käytävien erikoiskilpailujen (muiden kuin Mummola Cupin) palkinnoiksi.  Liike on parturi vain miehille, mutta naisten voittamat lahjakortit voi antaa/myydä edelleen. 

MUMMOLA TUKEE KISOJAMME

Junakadulla Los Bolichesissa toimiva  Leipola Mummola palkitsee Cerrado del Águilassa syksyn ja kevättalven lähimmäksi lippua kisojen voittajat lahjakortein. Tämän kunniaksi kisojen nimeksi on annettu Mummola Cup. Me voimme vastavuoroisesti käydä ostamassa Mummolan herkkuja. Lue lisää Mummolasta tästä.  Ensimmäinen osakilpailu pelattiin 18.10.

KERHON JOHTORYHMÄ TIEDOTTAA

Suomelan golfkerhon johtoryhmän tiedotuksia koskien kevätkauden 2023 kilpailutoimintaa:

* osanotto-oikeus kisoihin alkaen 01.01.2023 vain Suomelan jäsenillä

* osallistumismaksu kisoissa on 5 euroa/kisa, käteisellä ennen kisaa

* Suomelan golfkerhon kisojen Slope-kilpailutasoitus on korkeintaan 36, kisoihin voi kuitenkin osallistua korkeammallakin tasoituksella, mutta pisteet lasketaan tasoituksen 36 mukaan

* palkintojenjako aina kuukausikokouksissa (kunkin kuun 3. maanantai klo 18 Suomelan salissa) paitsi niissä kisoissa, joissa on yhteislähtö

* yhteislähtökisoissa pyritään kisan jälkeiseen yhteisruokailuun

* kisakutsut tulevat nettisivuille ja lähetetään jäsenille sähköpostitse kaksi viikkoa ennen kisaa

* ilmoittautumisaika päättyy 72 tuntia ennen kisaa (poikkeuksia tästä voi olla)

* kisojen lähtölistat tulevat osallistujille ja nettisivulle 2 päivää ennen kisaa

* tulokset lähetetään sähköpostilla ja ne tulevat nettisivulle kisan jälkeen


MARJO KORHONEN KERHON VETÄJÄKSI

Suomelan golfkerhon kevätkokous valitsi puheenjohtajakseen 7.2.2022 Marjo Korhosen.  Jukka Erkko erosi tehtävistään 05.12.22. Kerhon johtoryhmään kutsuttiin kuukausikokouksessa 16.01.23 uusiksi jäseniksi Kari Liukkonen, Ulla Vesala ja Veli Hietarinta - kiitos ja tervetuloa mukaan organisoimaan Suomelan golfkerhon toimintaa!

Suomelan pelipaitoja on ostettavissa Suomelan toimistosta. 

Adidas-paidan hinta on alennettu 25 euroon, vanhojen Callaway-paitojen hinta on nyt vain 15 euroa. Vain hajakokoja jäljellä.