Suomelan golfkerho - El Club de Golf Suomela

Tulokset Cerrado 21.11.23 osiossa kilpailut ja tulokset.

Tulokset Guadalhorce 17.11.23 osiossa Kilpailut ja tulokset.

Tulokset Santa Marían kisasta 10.11.23 kohdassa Kilpailut ja tulokset.

Haluaisin tässä vielä muistuttaa siitä, että tarkistakaa itse ilmoittautumislomakkeesta, että olette kirjoittaneet oman nimenne (vaikka kiire onkin!) ja sähköpostiosoitteenne oikein. Me otamme ne suoraan siitä emmekä pysty tarkistamaan jokaisen osoitteen oikeellisuutta. Kisoihin on nyt todella paljon ilmoittautuneita, siksi myös lomake on aina täytettävä oikein!

TULOKSET Cerrado 31.10.23 osiossa kilpailut ja tulokset.

Cerradon tilanne - valitettavasti marraskuussa ei ole enää vapaita tiiaikoja - meidän on pitäydyttävä 48 pelaajassa - mutta joulukuun 5. ja 12. me saamme 60 pelaajan kiintiön. Samoin neuvottelemme vielä ensi vuoden pelaajamääristä ja aloitusajoista kentän kanssa.

UUTUUS! Nyt starttaa Whatsapp-ryhmä "Golftori KIMPPAKYYTI".  Ilmoita ylläpitäjille Marja Kakko (+358 44 591 3625) tai Marjo Korhonen (+358 45 12 44 153 tai +34 613 927 499) jos haluat mukaan ryhmään etsimään tai tarjoamaan kimppakyytejä Suomelan golfkerhon kisakentille!

TULOKSET Miraflores 26.10.23 osiossa Kilpailut ja tulokset. Onnittelut voittajille - palkintojen jako ja arvonta golfkerhon kuukausikokouksessa 20.11.23!

TULOKSET Cerrado del Águila 24.10.23 osiossa Kilpailut ja tulokset. Onnittelut voittajille - palkintojen jako ja arvonta golfkerhon kuukausikokouksessa 20.11.23!

TULOKSET Lauro 19.10.23 osiossa kilpailut ja tulokset. Onnittelut voittajille - palkintojen jako ja arvonta golfkerhon kuukausikokouksessa 20.11.23!

TULOKSET Greensome-parikilpailusta Cerradossa 17.10.23 osiossa Kilpailut ja tulokset. Onnittelut voittajille - palkintojen jako ja arvonta golfkerhon kuukausikokouksessa 20.11.23!

Koska kisoja pelataan viikoittain, pelaajien on hankala ilmoittautua viikkoa ennen klo 9:00, kun monet ovat juuri kentällä. Sen takia kuukausikokouksessa 16.10. päätettiin seuraavaa:

KAIKKI ILMOITTAUTUMISLINKIT LÄHETETÄÄN VIIKKOA ENNEN - MUTTA EI KLO 9:00 - VAAN SAMANA PÄIVÄNÄ KLO 19:00!

Syksyn kisaohjelma löytyy täältä kohdasta Golfkalenteri.

Suomelan golfkerhon kuvaus

Suomelan golfkerhon tarkoituksena on edistää Aurinkorannikolla asuvien ja siellä lomailevien golfareiden mahdollisuuksia pelata golfia rannikon kentillä

 edullisin hinnoin ja mukavien pelikavereiden kanssa. 

Tätä tarkoitusta varten kerho on sopinut omia erikoishintoja mahdollisimman monien Aurinkorannikon kenttien kanssa kaikille Suomelan vuosi- ja kuukausijäsenille. 

Eri kentillä järjestetään syksyn ja kevään aikana monia golfkilpailuja, joihin kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita myös ilman omaa pelikaveria. Pelaajien slope-tasoitus näissä kisoissa on korkeintaan 36. 

Jäsenille järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, valmennusta ja sääntökoulutusta. Näistä tiedotetaan aina erikseen.

Kerhon toiminta painottuu talvikauteen, aktiivinen aika on lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Yhteisen tekemisen painopisteet ovat kilpailut ja kunkin kuun kolmantena maanantaina pidettävät kuukausikokoukset.

Tiedustelut ja kerhomme sivuja koskevat palautteet sekä parannusehdotukset  voi lähettää osoitteeseen golf@suomela.info

El Club de Golf Suomela

es parte independiente de la comunidad finlandesa que ha estado operando en Fuengirola durante 30 años, la Asociación Finlandesa Suomela. Dependiendo de la temporada, el club de golf Suomela tiene entre 350 -500 jugadores.