Suomelan golfkerho - El Club de Golf Suomela

Suomelan golfkerhon kuvaus

Suomelan golfkerhon tarkoituksena on edistää Aurinkorannikolla asuvien ja siellä lomailevien Suomelan kerhoon kuuluvien golfareiden mahdollisuuksia pelata golfia rannikon kentillä edullisin hinnoin ja mukavien pelikavereiden kanssa.  Golfkerhon jäsenyyden saa samalla kun liittyy Suomelaan. 

Tätä tarkoitusta varten kerho on sopinut omia erikoishintoja mahdollisimman monien Aurinkorannikon kenttien kanssa kaikille Suomelan vuosi- ja kuukausijäsenille. 

Eri kentillä järjestetään syksyn ja kevään aikana monia golfkilpailuja, joihin kaikentasoiset Suomelan jäsenet  ovat tervetulleita myös ilman omaa pelikaveria. Pelaajien slope-tasoitus näissä kisoissa on korkeintaan 36. 

Jäsenille järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, valmennusta ja sääntökoulutusta. Näistä tiedotetaan aina erikseen.

Kerhon toiminta painottuu talvikauteen, aktiivinen aika on lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Yhteisen tekemisen painopisteet ovat kilpailut ja kunkin kuun kolmantena maanantaina pidettävät kuukausikokoukset.

Tiedustelut ja kerhomme sivuja koskevat palautteet sekä parannusehdotukset  voi lähettää osoitteeseen golf@suomela.info

El Club de Golf Suomela

es parte independiente de la comunidad finlandesa que ha estado operando en Fuengirola durante 30 años, la Asociación Finlandesa Suomela. Dependiendo de la temporada, el club de golf Suomela tiene entre 350 -500 jugadores.