Suomelan golfkerho - El Club de Golf Suomela

Ilmoittautumisaika Suomelan golfkerhon kesäkisoihin Tawast Golfissa 8.8.24 on päättynyt. Kisoihin on ilmoittautunut 67 golfkerhon jäsentä! Kaikille osanottajille lähetetään sähköpostitse pian tarvittavia lisätietoja sekä lähtölistat. Tawast Golfissa tavataan!

KESÄKISA-INFO:

Perinteiset Suomelan golfkerhon Kesäkisat järjestetään tänä vuonna Tawast-Golfissa Hämeenlinnassa 08.08.24. Kisahinta on 59 euroa sisältäen greenfeen, kärryt, saunan, 3 ruokalajin lounaan sekä 2 palkinto-greenfeetä. 

Suomelan golfkerhon kevätkausi 2024 on päättynyt

HUOM! Jos liityt kesällä golfkerhon jäseneksi, muista liittyä myös golfkerhon postituslistalle - lomake löytyy vierestä vasemmalta!

Haluamme vielä muistuttaa siitä, että Suomelan golfkerhon jäsenkortti (paperi tai mobiili ) EI ole todistus kuulumisesta johonkin golfseuraan! Sitä ei siis voi Suomessa käyttää todisteena golfseuran jäsenyydestä!

Golfkerhon syyskausi alkaa 01.10.2024. Seuraava kuukausikokous on syksyllä maanantaina 21.10.2024 klo 18:00 Suomelan salissa. Tervetuloa kuulemaan syyskauden suunnitelmista.  

 

Suomelan golfkerhon kuvaus

Suomelan golfkerhon tarkoituksena on edistää Aurinkorannikolla asuvien ja siellä lomailevien Suomelan kerhoon kuuluvien golfareiden mahdollisuuksia pelata golfia rannikon kentillä edullisin hinnoin ja mukavien pelikavereiden kanssa.  Golfkerhon jäsenyyden saa samalla kun liittyy Suomelaan. 

Tätä tarkoitusta varten kerho on sopinut omia erikoishintoja mahdollisimman monien Aurinkorannikon kenttien kanssa kaikille Suomelan vuosi- ja kuukausijäsenille. 

Eri kentillä järjestetään syksyn ja kevään aikana monia golfkilpailuja, joihin kaikentasoiset Suomelan jäsenet  ovat tervetulleita myös ilman omaa pelikaveria. Pelaajien slope-tasoitus näissä kisoissa on korkeintaan 36. 

Jäsenille järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, valmennusta ja sääntökoulutusta. Näistä tiedotetaan aina erikseen.

Kerhon toiminta painottuu talvikauteen, aktiivinen aika on lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Yhteisen tekemisen painopisteet ovat kilpailut ja kunkin kuun kolmantena maanantaina pidettävät kuukausikokoukset.

Tiedustelut ja kerhomme sivuja koskevat palautteet sekä parannusehdotukset  voi lähettää osoitteeseen golf@suomela.info

El Club de Golf Suomela

es parte independiente de la comunidad finlandesa que ha estado operando en Fuengirola durante 30 años, la Asociación Finlandesa Suomela. Dependiendo de la temporada, el club de golf Suomela tiene entre 350 -500 jugadores.