Asahi tutuksi

Maarit kertoo asahista Suomelan salissa 31.10. maanantain teematilaisuudessa klo 16.30. Hän ohjaa myös maksuttomat harjoitukset lauantaina 5.11. ja sunnuntaina 6.11. klo 14–15 Suomelassa. 

Asahi - suomalainen terveysliikunta tutuksi 

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka on suunniteltu kaikille. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa, joka auttaa ylläpitämään fyysistä terveyttä ja henkistä tasapainoa. Se soveltuu muun liikuntaharjoittelun oheen palauttavaksi ja liikkuvuutta lisääväksi harjoitusmuodoksi. 

Kokonaiseen liikesarjaan sisältyy rentousosio, selän ja jalkojen liikkeet sekä tasapainoharjoitteet. Liikkeet ovat rauhallisia, rentouttavia, pehmeästi lihasvoimaa kasvattavia. Harjoitus tehdään seisten hitaan hengityksen tahdissa, omaa kehoa kuunnellen. 

Yksi asahin kehittäjistä on sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Asahi Nordic on yhdistys sekä koulutusjärjestelmä. Yhdistyksen tarkoituksena on viedä asahin tietoisuutta eteenpäin ja saada myös liikuntaa harrastamattomat ihmiset liikkeelle. Asahi Nordic kantaa suomalaista avainlippumerkkiä. 

Maarit Lintukorpi on yksi Asahi Nordicin pääkouluttajista. Maarit on innostava ja motivoiva työyhteisö- ja yksilövalmentaja. Hän ohjaa asahitunteja ja kouluttaa uusia terveysliikunnan ohjaajia. 

Ei tarvitse ilmoittautua.