Siirry sisältöön

Suomela

Mikä Suomela on? Asociación Finlandesa Suomela on Aurinkorannikolla lyhyemmän tai pitemmän aikaa viipyville suomalaisille perustettu oma yhdistys. Se järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa noin 30 harrastuspiirissä. Vuosijäsenmaksu on 30 euroa ja ainaisjäsenmaksu 300 euroa. Kuukausijäsenmaksu 15 euroa. Yhdistys toimii aktiivisesti talvikausina lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomelasta löydät aina samanhenkistä seuraa, jos harrastat vaikkapa kieltenopiskelua, liikuntaa, musiikkia, kuorolaulua, tanssia, veteraanien asioita, matkoja, viiniä, ruokaa, taidetta, kevyitä ja juhlavia tilaisuuksia, esitelmiä tai vaikkapa konsertteja. Suomelan kirjastossa on noin 6000 kirjaa lainattavaksi ja toimintakuukausina ilmestyvä Suomelan Sanomat kertoo kotisivujen ohella lähemmin yhdistyksen toiminnasta.

Näin liityt jäseneksi: 1. Tulosta jäsenlomake tästä linkistä tai hae sellainen toimistolta tai Suomelan salista. 2. Tuo täytetty lomake ja jäsenmaksu toimistolle (voit myös maksaa etukäteen pankkiin). 3. Saat toimistolta jäsenkortin, joka oikeuttaa osallistumaan harrastuspiireihin sekä saamaan alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Toimisto on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11-14. Maksutavat ovat käteinen tai pankki/luottokortti. Etukäteen pankkiin maksaessasi ovat tilitiedot seuraavia: tilinumero on ES11 3058 0822 7327 2002 2492 (sähköisesti maksettaessa ilman välilyöntejä), BIC-SWIFT-koodi on CCRIES2A ja pankki on Cajamar Fuengirola. Jäsenenä voit osallistua eri harrastuspiireihin. Espanjanopettaja ottaa tuntikorvauksen itselleen.

Suomelan jäsenkortilla saat huomattavia alennuksia mm. ravintola La Leonassa 15%, Biofac-laboratoriossa, Coliseon kuntosalilla sekä Lauron, Mirafloresin, Calanovan, Mijas Lagos & Olivosin, Cerrado del Aguilan ja Paradorin golf-kentillä.