Siirry sisältöön

Suomela

Mikä Suomela on? Asociación Finlandesa Suomela on Aurinkorannikolla lyhyemmän tai pitemmän aikaa viipyville suomalaisille perustettu oma yhdistys. Se järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa noin 30 harrastuspiirissä. Vuosijäsenmaksu on 35 euroa (1.10 - 30.9) ja ainaisjäsenmaksu 350 euroa. Kuukausijäsenmaksu 15 euroaUusi jäsenmaksu perhejäsenyys 80 euroa/vuosi, 40 euroa kuukausijäsenyys (2 aikuista+ alle 20 v lapset), lisäksi opiskelijajäsenyys 15 euroa/toimintavuosi .

Yhdistys toimii aktiivisesti talvikausina lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomelasta löydät aina samanhenkistä seuraa, jos harrastat vaikkapa kieltenopiskelua, liikuntaa, musiikkia, kuorolaulua, tanssia, veteraanien asioita, matkoja, viiniä, ruokaa, taidetta, kevyitä ja juhlavia tilaisuuksia, esitelmiä tai vaikkapa konsertteja. Suomelan kirjastossa on noin 6000 kirjaa lainattavaksi ja toimintakuukausina ilmestyvä Suomelan Sanomat kertoo kotisivujen ohella lähemmin yhdistyksen toiminnasta.

Näin liityt jäseneksi: 1. Tulosta jäsentietolomake tästä linkistä tai hae sellainen toimistolta tai Suomelan salista. 2. Tuo täytetty lomake ja jäsenmaksu toimistolle (voit myös maksaa etukäteen pankkiin). 3. Saat toimistolta jäsenkortin, joka oikeuttaa osallistumaan harrastuspiireihin sekä saamaan alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

SUOMELAN JÄSENEKSI VOIT MYÖS LIITTYÄ AURINKORANNIKON YRITYSKESKUKSESSA (AYK) . Osoite Edif. Nuriasol, Calle Francisco Rivera Paquirri 21, Los Boliches.

AYK-toimisto on auki ma-pe klo 9-15.

Maksutavat ovat käteinen tai pankki/luottokortti. Etukäteen pankkiin maksaessasi ovat tilitiedot seuraavia: tilinumero on ES16 3058 0822 7127 2001 5807 (sähköisesti maksettaessa ilman välilyöntejä), BIC-SWIFT-koodi on CCRIES2A ja pankki on Cajamar Fuengirola.

Lisää maksun lisätietoihin: Jäsenmaksu ja nimesi.

Jäsenenä voit osallistua eri harrastuspiireihin maksutta, mutta huomaa:  kieliopinnoissa on tuntimaksu ja joissain harrastuspiireissä on materiaalimaksu. Osassa tapahtumia on sisäänpääsymaksu, esim. musiikkitilaisuuksissa.

Jäsenedut tästä linkistä!